Ett dekolletage blir fint av PRP

Posted on december 22nd, 2013 in Okategoriserade by

Hur kan ämnen som produceras i bukspottskörteln kunna ta sig till blodet och därifrån vidare till sin destination. Det är en myriad kemikalier i vägen och det tar tid att nå blodet. Vem bryr sig om dessa saker. Laser och laserbehandlingar fungerar utmärkt, Det samma gäller PRP vid dekolletage som slätas ut so barnrumpor. Alla bara står och suckar och önskar att de skulle få sina dekolletage lika fina som andras. At göra ögon med PRP är riktigt spännande och avslutar ett bra samspel. Jag litar inte på någon annan när det gäller ögonen verkligt finlir och att inte tryck vätskan in i ögat. Att kunna erbjuda laser i samband med prp är också en tanke och att erbjuda mesoterapi med prp för de som inte gillar nålarna. Värt att kolla upp.
Comments are closed.