Filler är vår tids olycka

Posted on december 1st, 2013 in Okategoriserade by

I dag är det ute med svulstiga ingrepp alla Minda Kosing – där läpparna står ut som stinna silikonbitar. Man skulle kunna använda läpparna som en bricka för drinkglaset om det vore fest och hon kunde stå still. Fillers har varit högt överskattat inom fest eliten men nu ser vi fler och fler avigsidor med det, vad vi får kalla, missbruket av främmande substanser och kemikalier i våra kroppar. Missbildningar och ödemliknande svullnader som sprider sig i vävnaden är sviter som kan uppkomma i kölvattnet av för mycket hyaluron syra på allt för koncentrerade områden i huden. Vår vävnad klarar att hantera en viss mängd men blir koncentrationerna högre kan kroppen få svår att bryta ner produkterna och receptorerna kan gå in i passivt läge vilket ger oönskade effekter som ojämn nedbrytning och skrovlig och kraftigt ojämn hud.
Comments are closed.